кадри: Фейсбук/Варна, Виждам те КАТ-Варна, ВАРНА новини Редактор: Портних, къде са ти рекламните контейнери?

...
кадри: Фейсбук/Варна, Виждам те КАТ-Варна, ВАРНА новини Редактор: Портних, къде са ти рекламните контейнери?
Коментари Харесай

Криза с боклука във Варна: Гражданското недоволство продължава, кметът Портних все така мълчи

кадри: Фейсбук/ " Варна ", " Виждам те КАТ-Варна ", ВАРНА новини 

Редактор: 

„ Портних, къде са ти рекламните контейнери? Ти тези не поддържаш, нито местата към тях...! В деен туристически сезон, където всекидневно минават стотици жители и посетители на града по път за морето, виж се! Какво им предлагаш? Гледка – Мизерия ”, с този коментар беше съпроводена следващата фотография на непростима нечистотия във Варна, споделена в обществената мрежа Facebook през днешния ден. Неин създател е Стеф Маленова, а обявата е в групата „ Варна ”.



В годината, в която Варна отбелязва 100 години от оповестяването си за курортен град, грозните и миризливи камари отпадък се трансфораха в главната тематика на лятото.

„ Във Варна да не е прекъснато сметосъбирането? Кофите за отпадък преливат от няколко дни в съвсем всички квартали и на вълни се носи смрад. Кметската администрация обаче очевидно " плажува ", написа в същата група  Радка Георгиева, авторка на друга фотография на преливащ отпадък.



Недоволството от мръсотията, която се разнася по улците на Варна даже когато контейнерите се изпразват, възмути и участници в „ шофьорската ” група „ Виждам те КАТ-Варна ”. Ето какво показа там Ивайло Иванов: „ Тея л***а се оставят по пътя всеки ден от сметоизвозващите камиони, които ни прибират боклука. Докога ще поносим това е всеки ден в квартал „ Кайсиева градина ”? Да си оправят машините най-сетне, това ужасно смърди. ”



Реакция по отношение на рецесията с чистотата на така наречен „ Морска столица ” от нейния кмет Иван Протних няма, въпреки че жителите приканват точно него да вземе отношение. Няма коментири по тематиката и от неговите заместници, не се вижда и някой от многочислената му администрация да реагира на очевидния проблем.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР